Main menu
Psychologische Hulpverlening Achterhoek

Psychologische Hulpverlening Achterhoek

Ervaringen

Ervaringen van cliënte Ria

Toen ik voor het eerst de praktijkruimte van Elly binnenstapte, had ik al heel wat hulpverlening achter de rug. Ik was door de huisarts doorverwezen naar de psycholoog, omdat de psychosociaal verpleegkundige mij niet verder kon helpen. Ik ben bij een psychologe geweest en zij heeft mij onder andere geholpen met EMDR, wat zeker zijn functie heeft gehad, maar uiteindelijk klikte het niet goed genoeg. Ik ben toen bij Elly terecht gekomen. Elly heette mij heel hartelijk welkom en ging met mij onderzoeken wat er toch aan de hand was. Ik vergat een paar keer gewoon de afspraak en dat zette Elly aan het denken. Ik had de neiging om opnieuw te stoppen met de hulpverlening, omdat ik het zo vervelend vond dat ik de afspraken was vergeten en me daar erg voor schaamde.
Elly heeft mij toen gebeld en gezegd: doe het niet, kom alsjeblieft nog een keer en kijk daarna wat je doet. Je mag dan alsnog besluiten om bij me weg te gaan, maar laten we het goed afsluiten. Ik heb geluisterd en ben met mijn wederhelft naar haar toe gegaan. Tijdens dat gesprek zei Elly tegen mij: ik denk dat je ADD hebt. Ik dacht zelf: ik heb alles, maar geen ADD. Ik geloofde er niets van. Ik ben toen toch voor diagnose naar de psychiater gegaan. Daar bleek dat ik inderdaad ADD had. Elly had het dus goed gezien. Ik ben bij haar gebleven, om om te leren gaan met ADD en om de problemen waar ik tegenaan liep te bespreken.
Elly was de eerste hulpverlener in mijn leven die een antwoord bleek te hebben op mijn problemen.
Ik vind Elly zeer kundig, warmhartig en liefdevol. Ik weet zeker dat zij een ieder met respect behandelt.

Ervaringen van cliënte Gerrie

De E.M.D.R. heeft mij echt geholpen om alles te zien zoals het is en er mee om te leren gaan.

De (sterk) traumatische gevoelens zijn verzacht en ze hebben een plekje gekregen in mijn leven. Ik kan er mee omgaan. Ik zie het leven als een geschenk en heb naar niemand wraak, ik kies zelf mijn mensen uit en neem ze zoals ze zijn.

Dank je wel.